fbpx

Maailma jää vaatekasojen alle. Pikamuoti tuottaa miljoonia kiloja vaatejätettä vuosittain. Vaatteet täytyy saada tehokkaasti kiertoon, jotta etenemme kohti kestävän kehityksen kulutusta.

Me Vähänkäytetty.fi:ssä teemme työtä kiertotalouden edistämiseksi. Haemme nyt mukaan kirppismestareita - todellisia ekotekosankareita. Tehdäänkö maailmasta parempi yhdessä?

Kirppismestari, ylimääräiseksi jääneet vaatteet tarvitsevat sinua.

Vähänkäytetty.fi:ssä on mahdollista myydä tuotteita joko itse tai kirppismestarin avulla. Koska elämme kiireistä aikaa, on meillä paljon kotitalouksia, joissa ylimääräiseksi jääneet vaatteet odottavat uutta omistajaansa. Jos sinulla on ylimääräistä aikaa, myy se meille ja tule kirppismestariksi.

Kirppismestarin toimenkuva

Kirppismestarina vastaat tuotteiden lisäämisestä myyntiin niiden myyjien puolesta, jotka haluavat ulkoistaa prosessin kirppismestarille.

Kirppismestarin tehtävät:

1. tuotteiden vastaanottaminen

Vähänkäytetty.fi lähettää kirppismestarille myyjien tuotteita. Kirppismestari vastaanottaa, tarkistaa ja lajittelee tuotteet.

2. kuvaaminen

Kirppismestari ottaa jokaisesta tuotteesta myyntikuvat.

3. myyntiin lisääminen

Kirppismestari lisää ja hinnoittelee tuotteet Vähänkäytetty.fi -palveluun. Tuotteista annetaan tarvittavat tuotetiedot sekä kuntoluokka.

4. tuotteiden lähettäminen

Kirppismestari lisää jokaiseen tuotteeseen yksilöidyn tuotenumeron, pakkaa tuotteet ja lähettää ne takaisin Vähänkäytetty.fi:lle.

Nauti etätyön mahdollisuuksista

Joustavat työajat

Päätät itse omista työajoistasi. Tee työtä aamusta, illasta tai vaikka keskellä yötä. Saat tehdä työsi ajankohtana, joka sopii sinun rytmiisi parhaiten. 

Mielekäs työympäristö

Teet työtä kotona. Verkkarit jalkaan ja volumet kaakkoon – voit vaikka tanssahdella työskentelyn ohessa!

Ajan ja rahan säästö

Säästät työmatkoihin käytetyn ajan ja rahan. Ruuhkassa istumisen ja polttoaineeseen tai matkalippuihin käytetyn rahan sijaan voit valita säästetylle ajalle ja rahalle paremman käyttökohteen.

Lomaile kun haluat

Lomailet juuri silloin ja juuri niin kauan kuin itse haluat. Ota vaikka edullinen äkkilähtö lämpimään, me emme kahlitse sinua työn ääreen.

Kirppismestari kertoo

Mitä mieltä muut kirppismestarit ovat olleet?

Soufi
"Tein viikon ajan hommia iltaisin ja lisäsin myyntiin noin 300 tuotetta. Tienasin viikon duunista reilut 400€. Jatkan ehdottomasti aina kun minulla on ylimääräistä aikaa!"
Sofia
Kirppismestari
PHOTO-2020-02-27-15-56-59 (kopio)
"Halusin pitää viikon ylimääräisen loman kesällä. Lisäsin tuotteita myyntiin urakalla edeltävinä viikkoina ja pystyin hyvällä omallatunnolla jäämään lomalle. Ei onnistuisi tällainen normityössä."
Markus
Kirppismestari
Heini
"Teen päätyökseni vuoroja kaupassa, joten kirppismestarin hommat on helppo aikatauluttaa työvuorojen mukaan. Olen saanut mukavasti lomakassaa kerrytettyä tämän avulla."
Heini
Kirppismestari
Antti
"Olen aina ollut aamu-uninen ja työskentelen mieluummin iltaisin. Kirppismestarina sain tehdä työni juuri silloin, kun se tuntui hyvältä. Joskus tein työtä jopa keskellä yötä, kun inspiraationi oli parhaimmillaan!"
Antti
Kirppismestari

Haemme nyt uusia kirppismestareita

Kirppismestarina olet kiertotalouden eturivissä edistämässä kestävää kehitystä – tienaten mukavalla sekä joustavalla tavalla.

Mitä voin ansaita kirppismestarina?

Mistä kirppismestarin ansainta muodostuu ja miten
ansiot verotetaan.

Miten pääsen kirppismestariksi?

Miten matka kirppismestariksi etenee askel kerrallaan ja
miten ilmoittaudutaan mukaan.

Mikä on
Vähänkäytetty.fi?

Tietoa Suomen suurimmasta ja suosituimmasta
nettikirppiksestä.