fbpx

Polku kirppismestariksi

Ilmoittautuminen

Matka kirppismestariksi alkaa ilmoittautumisesta. Käsittelemme ilmoittautumiset ja olemme jokaiseen erikseen yhteydessä. Jos kirppismestarina toimiminen voisi olla sinun juttusi, ilmaise meille kiinnostuksesi täyttämällä ilmoittautumislomake.

Koulutus

Saat tunnukset koulutusosioomme ja pääset tutustumaan materiaaleihin. Koulutusmateriaalimme antaa loistavat eväät kirppismestarina toimimiselle. Koulutusmateriaaliin on koostettu kaikki olennainen tieto sekä vinkkejä tehokkaaseen ja tuottavaan työskentelyyn. Lyhyen koulutusosion päätteeksi tehdään vielä pieni tentti, joka varmistaa onnistuneen oppimistuloksen.

Omien tuotteiden myynti

Ilmoittautumisen jälkeen pyydämme sinua luomaan vähintään 10 kappaleen myyntierän omista tuotteistasi ja lisäämään ne myyntiin Vähänkäytetty.fi -palveluun. Näin tiedät, miten myyntiin lisääminen tapahtuu ja me näemme, että olet halukas alkamaan kirppismestariksi. Mikäli olet myynyt palvelussamme jo aiemmin kirppismestarin laatukriteereiden mukaisesti, pääset siirtymään suoraan seuraavaan askeleeseen. Tässä tapauksessa voit ilmoittaa meille myyjänumerosi ilmoittautumislomakkeella.

Startti

Tentti ja testierä hyväksytty? Hurraa, olet nyt uunituore kirppismestari! Laitetaan vielä sopimukset kuntoon ja näin olemme valmiita aloittamaan. Olemme tukenasi vielä koulutuksen jälkeenkin, asiantunteva tiimimme on valmis auttamaan kaikissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.

Kiinnostuitko kirppismestarina toimimisesta? Jätä yhteystietosi, niin kerromme ohjeet koulutuksen aloittamiseen!

Jätä yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin ilmoitamme heti, kun sinulla on mahdollista aloittaa koulutus kanssamme.

Kaipaatko vielä lisätietoa?

Kurkkaa alta lisää tietoa Vähänkäytetty.fi:stä sekä sen uudesta kirppismestarikonseptista.

Mikä on
Vähänkäytetty.fi?

Tietoa Suomen suurimmasta ja suosituimmasta
nettikirppiksestä.

Mikä on
kirppismestari?

Mihin me tarvitsemme kirppismestareita ja mitä kirppismestarin toimenkuvaan kuuluu.

Mitä voin ansaita kirppismestarina?

Mistä kirppismestarin ansainta muodostuu ja
miten ansiot verotetaan.