fbpx

Suomen suurin ja suosituin

Vähänkäytetty.fi on Suomen suurin ja suosituin nettikirppis. Vertaiskauppa aloitti toimintansa vuonna 2014 ja tähän mennessä sen kautta on myyty jo yli miljoona second hand -tuotetta. 

Myyminen ja shoppailu Vähänkäytetty.fi:ssä on helppoa ja nopeaa. Olemme poistaneet perinteisten kivijalkakirppisten haasteet ja ylimääräisen säädön – asiakkaamme myyvät ja ostavat vaivattomasti kotoa käsin. 

Kiertotalouden myötävaikuttaja

Elämme aikaa, jossa kiertotalous ja kestävä kehitys ovat jokaisen huulilla – ihan hyvästä syystäkin.

Me Vähänkäytetty.fi:ssä haluamme olla edistämässä kiertotaloutta; saada myyjät kierrättämään kaappeihin kertyneet ylimääräiset vaatteensa ja ostajat löytämään käytettyä uuden sijaan. 

Uusi kirppismestarikonseptimme pistää kiertotalouden rattaat pyörimään entistä vauhdikkaammin ja luo parempaa tulevaisuutta meille kaikille.

Vähänkäytetty.fi:ssä voi myydä kahdella eri tavalla

MYY ITSE

Myyjä valokuvaa sekä lisää tuotteet itse myyntiin ja saa myyntituotot kokonaan itselleen.

MYY HELPOSTI

Myyjä lähettää tuotteet Vähänkäytetty.fi:lle ja kirppismestari valokuvaa sekä lisää tuotteet myyntiin. Myyjä saa puolet myyntituotoista itselleen ja puolet maksetaan kirppismestarille komissiona.

Vähänkäytetty.fi lukuina

1 +
Kävijää kuukausittain

Palvelussamme vierailee yli 300 000 kävijää kuukausittain, Suomen lisäksi asiakaskuntaa on 12 muussa Euroopan maassa. Vau, mikä näkyvyys tuotteillesi!

1 +
tuotetta myynnissä

Tuhannet tyytyväiset myyjät luottavat palveluumme ja lisäävät viikottain tuhansia tuotteita myyntiin. Aika kiva shoppailla lähes 250 000 tuotteen valikoimasta!

Mitä mieltä asiakkaat ovat Vähänkäytetty.fi:stä?

Haemme nyt uusia kirppismestareita

Kirppismestarina olet kiertotalouden eturivissä edistämässä kestävää kehitystä – tienaten mukavalla sekä joustavalla tavalla.

Mikä on
kirppismestari?

Mihin me tarvitsemme
kirppismestareita ja mitä
kirppismestarin toimenkuvaan kuuluu.

Mitä voin ansaita kirppismestarina?

Mistä kirppismestarin
ansainta muodostuu ja miten ansiot verotetaan.

Miten pääsen kirppismestariksi?

Miten matka kirppismestariksi
etenee askel kerrallaan ja miten ilmoittaudutaan mukaan.